Telefoon: +31 6 - 48 16 94 35

Willkommen bei Zuperzozial

Over Ecozo

EcoZo heeft als doel slimme, leuke en duurzame producten te vinden en online te verkopen. Wij vinden de combinatie van bespaar- en gebruiksproducten heel goed bij elkaar passen.

Consumenten die op zoek zijn naar duurzame oplossingen kunnen bij EcoZo terecht voor een steeds uitgebreider assortiment.

Wij willen in onze winkels mooie en hippe producten verkopen waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.

Wij volgen het nieuws op het gebied van besparen, energie en duurzame producten. Met al deze tips, nieuwsartikelen en producten willen we iedereen inspireren voor een duurzame levensstijl.

Kijk gerust even rond en laat je inspireren. Heb je een goed idee dan willen wij dat graag van je horen.

Zuperzozial is zo'n product dat helemaal past in onze filosofie.

Draag bij aan onze natuur en kies voor een slimme en bewuste levensstijl met het Zuperzozial tafelservies. Het Zuperzozial tafelservies is gemaakt van onder andere bamboe. Het servies bestaat uit natuurlijke materialen zoals maïs en bamboevezel. Dit materiaal maakt het servies 100% biologisch afbreekbaar.

Laat je overigens niet op het verkeerde been zetten. Het servies is niet voor eenmalig gebruik maar is te vergelijken met ander kunststof servies.

 

We hopen je te kunnen inspireren en te laten genieten van mooi dingen.

Carola van Wijk
Oprichter van EcoZo